افزونه جلالی را نصب کنید. 9 ربيع ثاني 1442 Tuesday, 24 November , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 145 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 4×
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی پژوهشی موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس
06 آبان 1399 - 14:59

در راستای اجرای وظایف و تسهیل مأموریت‌های راهبردی، ایجاد هم‌افزایی، انسجام و همکاری‌های مستمر برای استفاده از ظرفیت‌های موجود و به منظور انجام طرح‌های تحقیقاتی هدفمند و مؤثر در حوزه‌های مرتبط با سیاست‌های کلی جمعیت، تفاهم‌نامه ­مابین مؤسسۀ مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد […]

در راستای اجرای وظایف و تسهیل مأموریت‌های راهبردی، ایجاد هم‌افزایی، انسجام و همکاری‌های مستمر برای استفاده از ظرفیت‌های موجود و به منظور انجام طرح‌های تحقیقاتی هدفمند و مؤثر در حوزه‌های مرتبط با سیاست‌های کلی جمعیت، تفاهم‌نامه ­مابین مؤسسۀ مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی منعقد و در نشستی در روز سه شنبه 29 مهر 1399 به امضاء معاونین پژوهشی موسسه و پژوهشگاه رسید.

هم‌افزایی در پیشبرد مأموریت‌ها و وظایف علمی پژوهشی، ارتقای بهره‌وری و بهره‌برداری علمی و پژوهشی از طریق به اشتراک‌گذاری تجارب و دستاوردها و برقراری تعامل و همکاری پژوهشی مؤثر در حوزه‌های تخصصی از اهداف این تفاهم‌نامه بوده است. در این نشست دکتر رسول صادقی و دکتر رحیم‌صفوی، روسای موسسه مطالعات جمعیتی و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به بیان حوزه‌های مشترک مطالعاتی و تحقیقاتی پرداختند و اظهار امیدواری کردند که این تفاهم‌نامه سرآغاز پشتیبانی‌های علمی و اجرایی، ارایۀ خدمات مشاوره‌ای و همکاری‌های پژوهشی در حوزه‌های جمعیت و امنیت، پیامدهای جمعیتی جنگ تحمیلی و دیگر حوزه‌های مشترک باشد.