افزونه جلالی را نصب کنید. 16 ربيع أول 1442 Sunday, 1 November , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 141 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 1×
وبینار مطالعات کیفی، طراحی و اجرا
17 خرداد 1399 - 8:31

تحقيق همانند يك سفر است. بندرت كسي مي‌تواند سفري را شروع كند، بدون اينكه در مورد مقصد و اينكه چطور به مقصد برسد، فكر كند. همين موضوع در مورد شروع يك پژوهش كيفي مصداق دارد. شما لازم است در مورد چيزي را كه مي‌خواهيد بدانيد، ايده‌اي داشته و اينكه چطور به اين علم برسيد، لازم […]

تحقيق همانند يك سفر است. بندرت كسي مي‌تواند سفري را شروع كند، بدون اينكه در مورد مقصد و اينكه چطور به مقصد برسد، فكر كند. همين موضوع در مورد شروع يك پژوهش كيفي مصداق دارد. شما لازم است در مورد چيزي را كه مي‌خواهيد بدانيد، ايده‌اي داشته و اينكه چطور به اين علم برسيد، لازم است برنامه‌اي داشته باشيد. طرح تحقيق در واقع يك نقشه يا برنامه منطقي است براي اينكه شما از “اينجا” كه يك سري “سئوال تحقيق” است به آنجا كه “پاسخ و نتيجه‌گيري” است، ببرد . اين وبينار با نحوه انتخاب موضوع تحقيق كيفي، چگونگي تمركز بر موضوع و شكل‌گيري سئوال پژوهش آغاز ميشود. در واقع مسئله تحقيق است كه منعكس كننده چارچوب نظري است. در اين وبينار توضيح خواهيم داد كه چارچوب نظري چيست و نقش مرور ادبيات در تثبيت چارچوب نظري و شكل‌گيري بيان مسئله چيست. پس از تعريف مسئله تحقيق ، انتخاب نمونه در اين وبينار توضيح داده خواهد شد. مصاحبه عميق و بحث گروهي، بعنوان دو تكنيك جمع‌آوري داده‌هاي كيفي نيز شامل انواع مصاحبه، پرسيدن سوالات خوب، شروع مصاحبه، ضبط و ارزيابي داده‌هاي مصاحبه و ماهيت تعاملي بين مصاحبه‌گر و مصاحبه شونده تشريح مي‌گردد. اين وبينار مناسب همه علاقمندان به پژوهشهاي كيفي بوده و در واقع جنبه هاي عملي پژوهش كيفي را پوشش مي دهد. در وبينار اول، مباني فلسفي و راهبردهاي مختلف پژوهش كيفي پوشش داده شد، در اين وبينار به جزئيات طراحي و اجراي پژوهش كيفي پرداخته ميشود و در وبينارهاي بعدي موضوعات تحليل و اعتبار و روايي ارائه خواهد .

موسسه مطالعات ومدیریت جامع وتخصصی جمعیت، گپ و گفت ۳۴۴ اُم با موضوع «مطالعات کیفی، طراحی و اجرا» را برگزار می کند:
👤 مهمان: دکتر فریده خلج آبادی فراهانی – دانشیار موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و مدرس کارگاههای کیفی

📆 زمان: چهارشنبه – ۲۱ خرداد، ساعت: ۱۸ تا ۲۰

📌 نحوه برگزاری: این گپ و گفت به صورت وبیناری (غیرحضوری) برگزار می شود.

✅ برای ثبت نام روی لینک کلیک کنید: https://www.gapogoft.org/344