کارگاه تحلیل داده‌های کیفی با استفاده از نرم افزار مکس کیو دا در تاریخ 14 اردیبهشت ماه سال 96 برگزار شد.

این کارگاه آموزشی بعنوان “دهمین کارگاه آموزشی در حوزه مطالعات کیفی” و “پنجمین کارگاه تحلیل با نرم افزارمکس کیودا”  است که از سال 91 تاکنون در موسسه  برگزار گردیده است. این کارگاه با هدف مهارت آموزی در زمینه تحلیل داده­های کیفی با کمک نرم افزار مکس کیو دا برای محققین و علاقمندان به تحقیقات کیفی در سراسر کشور طراحی شده است و با استقبال خوب دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای رشته­های مختلف علوم اجتماعی و بهداشت، از دانشگاه­های مختلف همراه بود. دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای رشته‌های “جمعیت‌شناسی، آموزش و ارتقا سلامت، سلامت باروری ، مدیریت بیمارستانی ، سالمند‌شناسی، کتابداری و اطلاع رسانی” از دانشگاه­های “تهران، شیراز، اصفهان، شهید بهشتی، تربیت مدرس وعلامه طباطبایی” در این کارگاه شرکت نمودند. دکتر فریده خلج­آبادی­فراهانی، عضو هیات علمی موسسه، مدرس و تسهیلگر و دکتر مطلبی، کمک تسهیلگر این کارگاه بودند.