ششمین کارگاه سه روزه مطالعات کیفی در علوم اجتماعی و بهداشت در موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت در تاریخ های 28 تا 30 بهمن سال 1396 برگزار خواهد شد.

بعلت اهمیت روز افزون پژوهش‌های کیفی بخصوص در سه دهه گذشته در کشورهای مختلف جهان منجمله ایران و در حوزه های مختلف علوم اجتماعی و بهداشت، آموزش محققین و دانشجویان در این حوزه نقش مهمی در ارتقای کیفی این نوع تحقیقات و تولید شواهد کیفی بازی میکند. این نوع تحقیقات میتوانند پاسخ بسیاری از سوالات علمی را در حوزه‌های علوم اجتماعی و سلامت که با روشهای کمی به تنهایی ممکن نیست، ارائه دهد. تحقيق کيفي سؤالاتي را مطرح مي کند تا مفهوم ابعاد و تجربيات مختلف زندگي انسان ها و محيط اجتماعي آنها بهتر درک شود. در همین راستا، موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت هرساله به برگزاری کارگاه سه روزه مطالعات کیفی در علوم اجتماعی و سلامت اهتمام می ورزد. این کارگاه در سال 1396، در روزهای شنبه تا دوشنبه مورخ 28، 29 و 30 بهمن ماه در محل موسسه و با آموزش و تسهیل گری دکتر فریده خلج آبادی فراهانی، عضو هیات علمی موسسه برگزار خواهد شد. این کارگاه مناسب همه افرادی است که با نام تحقیق کیفی آشنا هستند . اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ثبت نام در اطلاعیه کارگاه آمده است و همچنین فرم ثبت نام قابل دانلود است.

اطلاعیه_کارگاه_مطالعات_کیفی_در_علوم

فرم_ثبت_نام_کارگاه_سه_روزه_روش_کیفی