کارگاه جامع مطالعات کیفی در علوم اجتماعی و بهداشت در موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت در تاریخ های 27 الی 30 مرداد ماه 1397 برگزار خواهد شد.

بعلت اهمیت روز افزون پژوهش‌های کیفی بخصوص در سه دهه گذشته در کشورهای مختلف جهان منجمله ایران و در حوزه های مختلف علوم اجتماعی و بهداشت، آموزش محققین و دانشجویان در این حوزه نقش مهمی در ارتقای کیفی این نوع تحقیقات و تولید شواهد کیفی بازی میکند. این نوع تحقیقات میتوانند پاسخ بسیاری از سوالات علمی را در حوزه‌های علوم اجتماعی و سلامت که با روشهای کمی به تنهایی ممکن نیست، ارائه دهد. تحقيق کيفي سؤالاتي را مطرح مي کند تا مفهوم ابعاد و تجربيات مختلف زندگي انسان ها و محيط اجتماعي آنها بهتر درک شود. در همین راستا، موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت در نظر دارد کارگاه جامع چهار روزه با عنوان مطالعات کیفی در علوم اجتماعی و سلامت در تاریخ های 27 تا 30 مرداد ماه سال جاری در محل موسسه و با آموزش و تسهیل گری دکتر فریده خلج آبادی فراهانی، عضو هیات علمی موسسه برگزار نماید. این کارگاه مباحث نظری و عملی این نوع تحقیق بهمراه تحلیل داده های کیفی با استفاده از نرم افزار مکس کیو دا را پوشش می دهد و مناسب همه افرادی است که با نام تحقیق کیفی آشنا هستند.

نحوه و مراحل ثبت نام

هزينه ثبت‌نام :  دانشجویان : مبلغ 400000 تومان (چهارصد هزار تومان) ، غير دانشجو:  مبلغ 500000 تومان (پانصد هزار تومان)

مراحل ثبت نام : علاقمندان لازم است برای ثبت نام مراحل زیر را انجام  دهند::

1. رزرو کارگاه با ارسال درخواست شرکت از طریق ایمیل(az_yadegari2004@yahoo.com ) به مسئول ثبت نام (خانم اعظم یادگاری) (یا از طریق تلگرام با شناسه @yadazm ).  پیامی مبنی بر رزرو کارگاه دریافت خواهید نمود که برای ادامه ثبت نام لازم است.(در صورت تکمیل ظرفیت، رزرو ممکن نیست که اطلاع رسانی می‌گردد.
  2. واریز مبلغ ثبت نام به شماره کارت تجارت 5859831033718320 بنام اعظم یادگاری  (مهلت واریز حداکثر تا  24 مرداد ماه 97)  .
  3. تکمیل فرم ثبت نام بصورت آنلاین با استفاده از لینک ثبت نام
  4. ارسال تصویر فیش واریز مبلغ ثبت نام و کپی کارت دانشجویی به ایمیل az_yadegari2004@yahoo.com ، پس از دریافت  مدارک فوق توسط ایمیل، به آدرس پست الکترونیکی شما ، پیامی مبنی بر تایید ثبت نام قطعی ارسال خواهدشد.                  با توجه به محدودیت ظرفیت کارگاه (25 نفر)، افرادی در اولویت هستند که زودتر ثبت نام نمایند

جهت تماس و دریافت اطلاعات بیشتر :

شماره تلفن‌های 4 -88534321. ، داخلی 105 (از ساعت 9 صبح تا  3بعد از ظهر) ، خانم اعظم یادگاری

تخفیف ثبت نام زودهنگام ویا گروهی: افرادی که تا دهم مرداد ماه 97ثبت نام نمایند و یا بصورت گروه های 5 نفره ثبت نام نمایند،  از 10% تخفیف برخوردار خواهند شد (360 هزار تومان برای افراد دانشجو و 450 هزار تومان برای افراد غیردانشجو). فقط یک بار تخفیف اختصاص داده میشود. در مورد ثبت نام گروهی، لازم است اسامی افراد بصورت گروهی از طریق ایمیل اعلام شود و فیش واریزی هر 5 نفر به طور همزمان ارسال شود و افراد در فرم آنلاین، نوع ثبت نام خود را بصورت گروهی مشخص نمایند.

جهت تسهیل در اسکان شرکت کنندگان از سایر استانها، با مهمانسرای دانشگاه تهران (http://hrmw.ut.ac.ir/omid-hotel) هماهنگ شده تا با 15% تخفیف به شرکت کنندگان خدمات ارائه نمایند. لطفا در صورت نیاز به اسکان ، ضمن اعلام در فرم ثبت نام، با شماره  تماس هتل  جهت رزرو (66495169 ) تماس حاصل فرمائید .

اطلاعیه کارگاه