رونمایی از کتاب سالخوردگی جمعیت و اقتصاد نسلی

موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور از کتاب “سالخوردگی جمعیت و اقتصاد نسلی” رونمایی کرد.

کتاب “سالخوردگی جمعیت و اقتصاد نسلی”، اثری ارزشمند از پروفسور رونالد لی و اندرو میسن است. کتاب بر مبنای یک چارچوب مفهومی جدید و جامع به تحلیل کمّی چرخه عمر اقتصادی و جریان های اقتصادی در میان نسل ها، که به حساب های ملی انتقالات معروف است، می پردازد.

این کتاب که توسط انتشارات موسسه مطالعات جمعیتی کشور چاپ و منتشر شده در روز شنبه 24 فروردین ماه 1398 با حضور مترجمین، اساتید، محققان و دانشجویان در محل سالن انجمن های علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رونمایی شد.

در ابتدای جلسه، آقای دکتر عباسی، رئیس موسسه، با اشاره به اهمیت و ضرورت برنامه ریزی های بلندمدت و توجه به تفاوت های نسلی در برنامه ریزی ها، ترجمه کتاب “سالخوردگی جمعیت و اقتصاد نسلی” را گامی مهم و موثر در زمینه شناخت تحولات جمعیتی و پیامدهای آن دانستند.

در ادامه برنامه، جناب آقای دکتر مجید کوششی و سرکار خانم دکتر لیلی نیاکان، ضمن تشکر از هیأت رئیسه اعضای شورای پژوهشی موسسه و داوران کتاب به معرفی کتاب و فرایند ترجمه آن پرداختند. مترجمین اظهار امیدواری کردند که دانشجویان، محققان و برنامه ریزان بتوانند با بکارگیری چارچوب مفهومی ارائه شده در کتاب به شناخت دقیق پیامدهای اقتصادی سالخوردگی جمعیت بپردازند.

قیمت کتاب 20 هزار تومان می باشد و علاقه مندان می توانند جهت تهیه و خرید این کتاب در ساعات اداری به نشانی موسسه (تهران، خیابان شهیدبهشتی، خیابان پاکستان، کوچه دوم، پلاک 5) مراجعه و یا از طریق شماره تلفن 4-88534321 (021)، داخلی 105، با سرکار خانم یادگاری تماس حاصل فرمایند.

روابط عمومی موسسه مطالعات جمعیتی