افزونه جلالی را نصب کنید. 29 شعبان 1442 Sunday, 11 April , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 173 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
انتخاب پژوهش موسسه به عنوان پژوهش‌ برتر استان یزد
15 دی 1399 - 9:20

طرح پژوهشی‌ آینده پژوهی اجتماعی و فرهنگی استان یزد که توسط آقای دکتر عباسی، خانم دکتر کلانتری و آقای دکتر ابوئی اردکان در موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و به سفارش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد اجراء شد، در میان 37 اثر راه یافته به مرحله نهایی در نوزدهمین […]

طرح پژوهشی‌ آینده پژوهی اجتماعی و فرهنگی استان یزد که توسط آقای دکتر عباسی، خانم دکتر کلانتری و آقای دکتر ابوئی اردکان در موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و به سفارش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد اجراء شد، در میان 37 اثر راه یافته به مرحله نهایی در نوزدهمین جشنواره پژوهش ‌های برتر فرهنگی و هنری و اجتماعی استان یزد به عنوان پژوهش برتر در حوزه سیاستگذاری فرهنگی معرفی و تقدیر گردید.

روابط عمومی موسسه، این افتخار را به مجریان و همکاران طرح، اعضای هیات علمی و کارکنان موسسه تبریک عرض نموده و آرزوی افتخارات و موفقیت های بیشتر برای همکاران موسسه دارد.