افزونه جلالی را نصب کنید. 5 جماد ثاني 1442 Monday, 18 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
انتشار چاپ دوم کتاب «راهنمای جمعیت» توسط موسسه مطالعات جمعیتی کشور
20 آبان 1396 - 12:04

کتاب «راهنمای جمعیت»، اثر آرتور هاپت و تامس تی کین است. كتاب راهنمای جمعیت با ارايه منطقي و راهنمايي مفيد موضوعات جمعيتي در زمينه پويايي‌هاي جمعيت به زبان ساده براي طيف وسيعي ازكاربران اعم از روزنامه‌نگاران، سياست‌گذاران، مدرسان، دانشجويان و پژوهشگرانی كه به مسايل جمعيت‌شناختي علاقمند هستند تهيه شده است. همچنین، كتاب براي افرادی كه […]

کتاب «راهنمای جمعیت»، اثر آرتور هاپت و تامس تی کین است. كتاب راهنمای جمعیت با ارايه منطقي و راهنمايي مفيد موضوعات جمعيتي در زمينه پويايي‌هاي جمعيت به زبان ساده براي طيف وسيعي ازكاربران اعم از روزنامه‌نگاران، سياست‌گذاران، مدرسان، دانشجويان و پژوهشگرانی كه به مسايل جمعيت‌شناختي علاقمند هستند تهيه شده است. همچنین، كتاب براي افرادی كه قصد دارند تا اطلاعات مقدماتی در مورد ميزان‌ها و مفاهيم جمعيت‌شناختي باروري، مرگ‌ومير و تغييرات جمعيت داشته باشد، منبعي در دسترس و ارزشمند براي است.

کتاب “راهنمای جمعیت” که توسط جناب آقای طه نوراللهی ترجمه و در سال 1387 توسط موسسه چاپ و منتشر شد. با توجه به اتمام نسخه­های چاپ اول، درخواست مترجم و علاقمندان کتاب، چاپ دوم کتاب توسط موسسه انجام گرفت. کتاب در 13 فصل، مفاهیم و موضوعات حوزه­ی جمعیت­شناختی را با ارائه­ی فرمول محاسبه­ برخی از مفاهیم و ذکر مصادیق آن در کشورهای مختلف را توضیح می­دهد. امید است این کتاب منبع مهم و ارزشمندی برای اطلاعات مقدماتی جمعیت شناسی برای علاقمندان به حوزه جمعیت باشد.

قیمت کتاب 10 هزار تومان می­باشد و علاقمندان می‌توانند جهت تهیه و خرید این کتاب در ساعات اداری به نشانی موسسه (تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، کوچه دوم، پلاک 5) مراجعه و یا از طریق شماره تلفن 4- 88534321 ، داخلی 105، با سرکار خانم یادگاری تماس حاصل فرمایند.