افزونه جلالی را نصب کنید. 29 شعبان 1442 Sunday, 11 April , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 173 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
انعقاد تفاهم‌نامه با «پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
14 دی 1399 - 17:19

با هدف توسعة همكاري‌هاي علمي پژوهشي و بهره‌مندي از امكانات و توانمندي‌هاي يكديگر، تفاهم‌نامه همكاري دوجانبه ميان «پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و «مؤسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور» منعقد و در تاریخ 28/8/1399 به امضای طرفین رسید و مبادله گردید. همكاري متقابل در طراحي و اجراي […]

با هدف توسعة همكاري‌هاي علمي پژوهشي و بهره‌مندي از امكانات و توانمندي‌هاي يكديگر، تفاهم‌نامه همكاري دوجانبه ميان «پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و «مؤسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور» منعقد و در تاریخ 28/8/1399 به امضای طرفین رسید و مبادله گردید. همكاري متقابل در طراحي و اجراي طرح‌هاي پژوهشي؛ همکاری متقابل در اجرای نظرسنجی‌های مورد نیاز دو طرف؛ همکاری در برگزاری سمینار، همایش، سخنرانی، کارگاه و میزگردهای علمی؛ همکاری در ارزیابی علمی پروژه‌های تحقیقاتی از محورهای همکاری تفاهم نامه مذکور می‌باشد.