افزونه جلالی را نصب کنید. 21 رجب 1442 Thursday, 4 March , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 166 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه گلستان
05 بهمن 1399 - 9:52

به منظور گسترش همكاري ‌هاي مشترك در زمينه تبادل اطلاعات و ايجاد زمينه ‌هاي هماهنگي، تعامل، هم­ افزائي و ارتقاء سطح فعاليت‌ هاي موسسه و دانشکده و استفاده بهينه از ظرفيت‌ ها و توانائي ‌هاي دو طرف، تفاهم‌ نامه همكاري ميان موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و دانشگاه گلستان منعقد و […]

به منظور گسترش همكاري ‌هاي مشترك در زمينه تبادل اطلاعات و ايجاد زمينه ‌هاي هماهنگي، تعامل، هم­ افزائي و ارتقاء سطح فعاليت‌ هاي موسسه و دانشکده و استفاده بهينه از ظرفيت‌ ها و توانائي ‌هاي دو طرف، تفاهم‌ نامه همكاري ميان موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و دانشگاه گلستان منعقد و مبادله ‌گردید. اهداف تفاهم نامه مذکور استفاده مشترک از ظرفيت‌هاي اطلاعاتي، پژوهشي و مشاوره‌ اي، تجربه و تخصص منابع انساني دو مرکز؛ حمایت و انجام طرح ­های مشترک در دوره ­های زمانی مختلف برحسب توافق؛ همکاری در برگزاری همایش ­ها، کارگاه ­ها و نشست ­های علمی- سیاستی ملی و بین­ المللی در حوزه جمعیت و سلامت؛ گسترش همكاري و تعامل به منظور هم‌ افزائي و ارتقاء سطح فعاليت‌ هاي پژوهشي معطوف به سیاستگذاری عمومی در حوزه مسائل جمعیتی و سلامت در کشور می باشد.