افزونه جلالی را نصب کنید. 21 رجب 1442 Thursday, 4 March , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 166 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی پژوهشی با دانشگاه تبریز
02 آذر 1399 - 10:25

با استعانت از خدای سبحان به منظور گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه تبادل اطلاعات و ایجاد زمینه‌های هماهنگی، تعامل و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های دو طرف تفاهم‌نامه ­همکاری میان مؤسسۀ مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و دانشگاه تبریز منعقد شد. استفاده مشترک از ظرفیت‌های اطلاعاتی، پژوهشی و مشاوره‌ای، تجربه و […]

استفاده مشترک از ظرفیت‌های اطلاعاتی، پژوهشی و مشاوره‌ای، تجربه و تخصص منابع انسانی دو مرکز؛ حمایت و انجام طرح‌های مشترک در دوره‌های زمانی مختلف بر حسب توافق؛ همکاری در برگزاری همایش‌ها، کارگاه‌ها و نشست‌های علمی- سیاستی ملی و بین المللی در حوزه جمعیت و سلامت؛ گسترش همکاری و تعامل به منظور هم‌افزایی و ارتقاء سطح فعالیت‌های پژوهشی معطوف به سیاستگذاری عمومی در حوزه مسائل جمعیتی و سلامت در کشور از اهداف این تفاهم‌نامه بوده است.