افزونه جلالی را نصب کنید. 5 جماد ثاني 1442 Monday, 18 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
حضور فعال موسسه مطالعات جمعیتی در بیستمین نمايشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری (26 لغایت 29 آذر ماه 1398)
03 دی 1398 - 10:31
شناسه : 1956

همزمان با هفته پژوهش، موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور همچون ادوار گذشته با حضور در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری هفته پژوهش به ارائه و معرفی دستاوردهای پژوهشی خود پرداخت. در این نمایشگاه موسسه مطالعات جمعیتی به‌عنوان تنها موسسه پژوهشی جمعیتی کشور در این رویداد ارزشمند در کنار دانشگاه‌ها، پارک‌های […]

در این نمایشگاه موسسه مطالعات جمعیتی به‌عنوان تنها موسسه پژوهشی جمعیتی کشور در این رویداد ارزشمند در کنار دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی کشور همچون سال‌های گذشته حضوری فعال داشت در طی برگزاری نمایشگاه جدیدترین انتشارات و طرح‌های تحقیقاتی منتشر شده موسسه مطالعات جمعیتی در معرض بازدیدکنندگان قرار گرفت. اعضای هیأت علمی و کارشناسان پژوهشي موسسه نیز با حضور در غرفه موسسه به معرفی فعالیت‌های پژوهشی موسسه و پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان پرداختند. گفتنی است در روز چهارشنبه مورخه 27 آذر همه کارکنان و اعضای هیأت علمی نیز با حضور ریاست محترم موسسه از غرفه موسسه بازدید بعمل آوردند.