افزونه جلالی را نصب کنید. 29 شعبان 1442 Sunday, 11 April , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 173 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
15 دی 1399 - 8:08

موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور دوره وبیناری ضیافت اندیشه استادان با موضوع اخلاق در پژوهش‌های علوم اجتماعی (اخلاق حرفه ای سطح 3) را به شکل مجازی برگزار کرد. دوره ضیافت اندیشه استادان با نظارت مرکز هم‌اندیشی استادان، در روزهای 8، 9، 15 و 16 آذر 1399، به‌صورت وبینار برای اعضای هیأت […]

دوره ضیافت اندیشه استادان با نظارت مرکز هم‌اندیشی استادان، در روزهای 8، 9، 15 و 16 آذر 1399، به‌صورت وبینار برای اعضای هیأت علمی برگزار شد. این وبینار با موضوع تخصصی اخلاق در پژوهش‌های علوم اجتماعی (اخلاق حرفه ای سطح 3) و با حضور دکتر احسان شمسی گوشکی، دبیر کمیته کشوری اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی به‌عنوان مدرس دوره و مشارکت آنلاین جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد. در این دوره به مباحث تاریخچه اخلاق در پژوهش در جهان و ایران، اخلاق در ارایه ایده پژوهشی، مراحل بررسی اخلاقی و تایید پروپوزال، اخلاق در انجام تحقیقات بر انسان ها با تاکید بر پژوهش های علوم اجتماعی، اخلاق در انتشار آثار پژوهشی و مروری بر آیین نامه‌های داخلی و بین المللی اخلاق پژوهش پرداخته شد و پایان هر جلسه به پرسش و پاسخ اختصاص یافت.