افزونه جلالی را نصب کنید. 4 جماد ثاني 1442 Sunday, 17 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×

مؤسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور

گروه مطالعات خانواده

معرفی گروه

گروه مطالعات خانواده از سال 1391 با ماموريت گسترش تحقيقات در حوزه خانواده، و با هدف شناخت عميق تحولات اجتماعي و جمعيتي خانواده، شناخت وضعيت موجود خانواده و درك تحولات كمي و كيفي آن، بررسي رفتارها و تمايلات باروري، ارائه خدمات پژوهشي و مشاوره‌اي به سياست‌گذاران و برنامه‌ريزان در حوزه خانواده تشكيل شد. اين گروه در تلاش است تا با انجام مطالعات بنيادي، توسعه‌اي و كاربردي، راهكارهاي مناسب در راستاي تشکیل خانواده، حفظ سلامت و تحکیم بنیان آن، سلامت و تحكيم بنيان خانواده ارائه نمايد.

محورهاي مطالعاتي و تحقيقاتي گروه

بر اساس رسالت‌ها، ماموریت‌ها و اهداف موسسه و همچنين سياست‌هاي خانواده و جمعيت ابلاغي مقام معظم رهبري در خصوص بالندگي و پويايي جمعيت و تحکیم بنیان خانواده، محورهاي مطالعاتي و تحقيقاتي گروه در قالب برنامه‌های جامع پنج ساله تدوین شده است. دو برنامه جامع پنج ساله اول این گروه مشتمل بر ۱- بررسی روابط و پیوندها در خانواده. ۲- باروری بوده که ذیل این برنامه­های جامع هر ساله یک طرح­های پژوهشی اجرا شده است. این گروه دو برنامه جامع پنج ساله دوم نیز به تصویب رسانده و  در نظر دارد ذیل این دو برنامه نیز هر ساله یک طرح پژوهشی اجرا شود.

برنامه جامع گروه مطالعات خانواده

• باروري پايين در ايران: علل، پيامدها و الزامات سياستي؛