افزونه جلالی را نصب کنید. 4 جماد ثاني 1442 Sunday, 17 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×

معاونت توسعه مديريت و منابع انساني

دفتر معاونت توسعه مديريت و منابع انساني مؤسسه با هدف ساماندهي و نظارت بر حسن اجراي قوانين و مقررات مربوط به امور اداري، استخدامي، مالي و معاملاتي و تشكيلاتي و انطباق آنها با قوانين، مقررات و آئين‌نامه‌هاي مربوطه و برنامه راهبردي مؤسسه در خرداد ماه سال 1399 در مؤسسه تشكيل گرديد. مأموريت و فعاليت‌هاي اين معاونت در جهت تسهيل اهداف اجرايي مؤسسه عبارتند است از : نظارت بر حسن انجام كار واحدهاي مختلف، اصلاح گردش كارها، هماهنگي بين واحدهاي مختلف، رفع مشكلات موجود، نظارت بر جذب و مصرف اعتبارات تخصيصي و ايجاد انضباط اداري و مالي، نظارت بر تهيه و تنظيم بودجه سالانه، امور استخدامي كاركنان، تعامل و همكاري با معاونت پژوهشي و ارتقاي تعامل كاركنان هيأت علمي و غير هيأت علمي در مؤسسه. حوزه نظارتي اين معاونت شامل مديريت امور اداري و پشتيباني، مديريت امور مالي و مديريت طرح و برنامه مي‌باشد.

معاون توسعه مديريت و منابع انساني

دكتر فريده خلج‌آبادي فراهاني، دانشيار گروه جمعيت و توسعه، در تاريخ 11 خرداد 1399 به مدت سه سال به‌عنوان معاون توسعه مديريت و منابع انساني مؤسسه منصوب شدند. ايشان دانش آموخته دكتراي مطالعات جمعيتي گرايش بهداشت باروري از دانشكده بهداشت و بيماري‌هاي گرمسيري لندن در سال 2008 ميلادي بوده كه از سال 1389 در مؤسسه مطالعات و مديريت جامع و تخصصي جمعيت به‌عنوان عضو هيأت علمي شروع به‌كار نموده است. ايشان علاوه بر پست اجرايي معاونت توسعه مديريت و منابع انساني، به‌عنوان دانشيار گروه جمعيت و سلامت نيز فعاليت پژوهشي دارد.

رزومه

دیدگاهها بسته است.