افزونه جلالی را نصب کنید. 4 جماد ثاني 1442 Sunday, 17 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×

معاون پژوهشی و فناوری

معاون پژوهشی و فناوری مؤسسه، عهده‌دار سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، اداره و هدایت امور مربوط به فعالیت‌های پژوهشي در راستای سیاست‌های کلان و اهداف راهبردی و برنامه اقدام مؤسسه می‌باشد. ایجاد ارتباطات علمی و پژوهشی با دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی داخل و خارج از کشور؛ برگزاری سمینارها و همایش‌های علمی؛ فراهم نمودن تمهیدات لازم به‌منظور بهره‌گیری بهینه از امکانات، ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالقوه مؤسسه در جهت اجرای پژوهش‌های بنیادی و کاربردی؛ تولید دانش، اشاعه و ارائه دستاوردهای پژوهشی در حوزه جمعیت‌شناسی کشور؛ ایجاد تسهیلات در راستای ارتقای علمی و پژوهشی و ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی از دیگر وظایف معاون پژوهشی و فناوری است.

دکتر فاطمه مدیری دانشیار گروه مطالعات خانواده، از آبان 1392 به‌عنوان عضو هیأت علمی در مؤسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور در حوزه مطالعاتی جامعه‌شناسی خانواده، جنسیت و زنان به فعالیت علمی و پژوهشی پرداخته است. وی دارای مدرک دکترای جامعه‌شناسی با گرایش گروه‌های اجتماعی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران می­باشد و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی حائز رتبه برتر بوده‌ است.

رزومه

دیدگاهها بسته است.