افزونه جلالی را نصب کنید. 27 رمضان 1442 Saturday, 8 May , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 177 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
نشست علمی – تخصصی « علل کاهش فرزندآوری در ایران»
18 فروردین 1400 - 17:11

نشست علمی- تخصصی با عنوان «علل کاهش فرزندآوری در ایران» به‌صورت وبیناری با حضور خانم دکتر حجیه بی‌بی رازقی نصرآباد دانشیار جمعیت‌شناسی مؤسسه مطالعات جمعیتی کشور و آقای دکتر مهدی رفیعی بهابادی سرپرست مرکز افکار سنجی دانشجویان (ایسپا)، و با حضور جمعی از مدیران و معاونین جوانان ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و کارشناسان […]

نشست علمی- تخصصی با عنوان «علل کاهش فرزندآوری در ایران» به‌صورت وبیناری با حضور خانم دکتر حجیه بی‌بی رازقی نصرآباد دانشیار جمعیت‌شناسی مؤسسه مطالعات جمعیتی کشور و آقای دکتر مهدی رفیعی بهابادی سرپرست مرکز افکار سنجی دانشجویان (ایسپا)، و با حضور جمعی از مدیران و معاونین جوانان ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و کارشناسان ستادی و استانی وزارت ورزش و جوانان به‌صورت مجازی در 30 آذر 1399 برگزار گردید. در این نشست خانم دکتر حجیه بی‌بی رازقی به روند تحولات باروری در کشور، عوامل مؤثر بر کاهش باروری و پیامدهای باروری پایین پرداختند. سپس با مروری بر سیاست‌های کلی جمعیت به راهبرهای مؤثر بر افزایش باروری  اشاره کردند. در ادامه نشست آقای دکتر رفیعی بهابادی نتایج پیمایشی اخیری که در این زمینه توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان (ایسپا)، انجام شده بود را ارائه نمودند.