افزونه جلالی را نصب کنید. 5 جماد ثاني 1442 Monday, 18 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
پیام تبریک رئیس موسسه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری
25 آذر 1399 - 10:35

هدایت و جهت دهی پژوهش های موسسه به سمت کاربردی شدن و در جهت مسائل نوپدید جمعیتی و سیاستهای کلی جمعیت، ارتباط با جامعه، مراکز پژوهشی و سیاست گذاری، و همچنین اثربخشی اجتماعی مهمترین رسالت و وظایف مدیران، اعضای هیات علمی و پژوهشگران موسسه مطالعات جمعیتی کشور است. در این راستا، هفته پژوهش فرصت مغتنمی […]

هدایت و جهت دهی پژوهش های موسسه به سمت کاربردی شدن و در جهت مسائل نوپدید جمعیتی و سیاستهای کلی جمعیت، ارتباط با جامعه، مراکز پژوهشی و سیاست گذاری، و همچنین اثربخشی اجتماعی مهمترین رسالت و وظایف مدیران، اعضای هیات علمی و پژوهشگران موسسه مطالعات جمعیتی کشور است. در این راستا، هفته پژوهش فرصت مغتنمی برای تقدیر از تلاش های پژوهشگران و ارائه دستاوردهای پژوهشی است.

اینجانب برخود لازم می­دانم که هفته پژوهش و فناوری را به همه پژوهشگران موسسه تبریک و تهنیت عرض نمایم و امید آن دارم که با تلاش و همت  همه همکاران شاهد موفقیت های چشمگیر موسسه باشیم.

با آرزوی توفیق روزافزون

رسول صادقی