افزونه جلالی را نصب کنید. 29 شعبان 1442 Sunday, 11 April , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 173 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
چاپ و انتشار کتاب «جمعیت‌شناسی سیاسی» توسط موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیتی کشور
27 شهریور 1395 - 15:46

کتاب «جمعیت‌شناسی سیاسی: نقش تغییرات جمعیتی در سیاست ملی و امنیت بین‌المللی» تألیف پروفسور جک گلدستون، اریک کافمن و مونیکا دوفی تافت است که توسط آقای دکتر یعقوب فروتن، دانشیار جمعیت‌شناسی دانشگاه مازندران ترجمه شده است. کتاب جمعیت‌شناسی سیاسی در 18 فصل نگاشته شده و روابط متقابل تحولات جمعیتی و سیاسی را بررسی و بر […]

کتاب «جمعیت‌شناسی سیاسی: نقش تغییرات جمعیتی در سیاست ملی و امنیت بین‌المللی» تألیف پروفسور جک گلدستون، اریک کافمن و مونیکا دوفی تافت است که توسط آقای دکتر یعقوب فروتن، دانشیار جمعیت‌شناسی دانشگاه مازندران ترجمه شده است. کتاب جمعیت‌شناسی سیاسی در 18 فصل نگاشته شده و روابط متقابل تحولات جمعیتی و سیاسی را بررسی و بر این نکته تأکید دارد که روندهای جمعیت‌شناختی ضمن تأثیرپذیری از تحولات سیاسی، خود به عنوان یک عنصر حیاتی در شکل‌گیری فرایندهای سیاسی محسوب می‌شوند. هرچند شدت روابط و تعاملات تحولات جمعیتی و سیاسی در محیط‌ها و شرایط گوناگون، متفاوت می‌باشد.

علاقمندان می‌توانند جهت تهیه و خرید این کتاب در ساعات اداری به نشانی موسسه (تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، کوچه دوم، پلاک 5) مراجعه و یا از طریق شماره تلفن 4- 88534321 ، داخلی 105، با سرکار خانم یادگاری تماس حاصل فرمایند.