افزونه جلالی را نصب کنید. 18 ذو الحجة 1442 Tuesday, 27 July , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 195 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 6×
کارگاه آموزشی تحلیل داده‌های کیفی به روش تحلیل مضمون
15 اردیبهشت 1400 - 10:23

کارگاه آموزشی تحلیل داده ‌های کیفی به روش تحلیل مضمون در روز چهارشنبه 8 اردیبهشت ماه 1400 و به مدت 4 ساعت به شکل مجازی با حضور اعضای هیات علمی موسسه و دانشجویان رشته‌ های علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی مخاطبین با روش کیفی تحلیل مضمون و نحوه […]

کارگاه آموزشی تحلیل داده ‌های کیفی به روش تحلیل مضمون در روز چهارشنبه 8 اردیبهشت ماه 1400 و به مدت 4 ساعت به شکل مجازی با حضور اعضای هیات علمی موسسه و دانشجویان رشته‌ های علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی مخاطبین با روش کیفی تحلیل مضمون و نحوه تحلیل داده ‌ها با این روش بوده است. مدرس این کارگاه دکتر ولی‌اله رستمعلی زاده استادیار جامعه ‌شناسی توسعه و عضو گروه مهاجرت و شهرنشینی این موسسه، در این کارگاه 4 ساعته ابتدا به بیان کلیاتی در خصوص تحقیقات کیفی و همچنین معرفی مطالعه تحلیل مضمون پرداختند. آشنایی با مراحل تجزیه و تحلیل داده‌ ها در تحلیل مضمون و  کار عملی تحلیل داده‌ ها از دیگر بخش‌ های کارگاه مذکور بود. آخرین بخش این کارگاه، نحوه ارائه گزارش نتایج کیفی مطالعه و پاسخ به سئوالات شرکت کنندگان بود.