افزونه جلالی را نصب کنید. 27 رمضان 1442 Saturday, 8 May , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 177 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
کارگاه آموزشی شبیه سازی ساختار سنی جمعیت: پیش‌بینی الگو ، سطح و روندها برگزار شد
24 اسفند 1399 - 8:16

در پاسخ به نیاز دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی جمعیت شناسی، در روزهای 9و 10 اسفند سال 1399 کارگاه آموزشی با عنوان شبیه سازی ساختار سنی جمعیت: پیش‌بینی الگو، سطح و روندها توسط موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور برگزار شد. مدرسین این کارگاه آنلاین آقای دکتر نادر مطیع حق شناس، استادیار جمعیت […]

در پاسخ به نیاز دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی جمعیت شناسی، در روزهای 9و 10 اسفند سال 1399 کارگاه آموزشی با عنوان شبیه سازی ساختار سنی جمعیت: پیش‌بینی الگو، سطح و روندها توسط موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور برگزار شد. مدرسین این کارگاه آنلاین آقای دکتر نادر مطیع حق شناس، استادیار جمعیت شناسی موسسه و آقای طه نورالهی، جمعیت شناس و مدیر اسبق دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران بودند. معرفی ابزار تحلیل ساختارسنی جمعیت؛ معرفی کتاب و آشنایی با ساختار و منطق برنامه Rowland؛ آشنایی با برنامه Pyramid Builder Plots؛ ملاحظات مفهومی در زمینه شبیه‌سازی و پیش‌بینی‌های جمعیتی؛ آشنایی با ساختار کلی، ملاحظات روشی و  داده‌ای برنامه Age Structure Simulations محورهای اصلی کارگاه مذکور بود که جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رشته جمعیت شناسی و دیگر رشته های مرتبط در آن شرکت داشتند و با پرسش و پاسخ به پایان رسید.