افزونه جلالی را نصب کنید. 29 شعبان 1442 Sunday, 11 April , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 173 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
گارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی- جمعیتی برگزار شد
12 اسفند 1399 - 8:12

کارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی-جمعیتی در تاریخ 18 و 19 آذر ماه 1399 در مؤسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور برگزار شد. این کارگاه با شرکت محققین، اعضای هیأت علمی و دانشجویان در رشته‌های جعیت شناسی، آمار، علوم ارتباطات، سلامت و رفاه اجتماعی از مؤسسه مطالعات جمعیت، […]

کارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی-جمعیتی در تاریخ 18 و 19 آذر ماه 1399 در مؤسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور برگزار شد. این کارگاه با شرکت محققین، اعضای هیأت علمی و دانشجویان در رشته‌های جعیت شناسی، آمار، علوم ارتباطات، سلامت و رفاه اجتماعی از مؤسسه مطالعات جمعیت، دانشگاه تهران، دانشگاه یزد و دانشگاه علوم بهزیستی تهران برگزار گردید. مدرس این کارگاه دکتر سیده زهرا کلانتری بنادکی، استادیار گروه آمار و مدل‌سازی مؤسسه بود. اهداف برگزاری کارگاه، آشنایی مخاطبین با اهمیت آینده‌پژوهی، مفاهیم و مفروضات این رویکرد، روش‌های مختلف کمی و کیفی مطالعه در مورد آینده و نرم‌افزارهای کاربردی آینده‌پژوهی (میک مک و سناریو ویزارد) بود. در این دوره به‌صورت مجازی برگزار شد و تلاش گردید تا با تبیین نمونه­ های موردی و عملی مختلف، مفاهیم به‌صورت عمیق­ تر ارائه شوند.