افزونه جلالی را نصب کنید. 4 جماد ثاني 1442 Sunday, 17 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
گارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی- جمعیتی
02 آذر 1399 - 10:06

برگزاری گارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی- جمعیتی موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور در نظر دارد کارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی- جمعیتی را در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذر ماه ۱۳۹۹ به مدت ۸ ساعت برگزار نماید. دکتر سیده زهرا کلانتری هیئت […]

برگزاری گارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی- جمعیتی

موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور در نظر دارد کارگاه آشنایی با مبانی و روش‌های آینده‌پژوهی در مطالعات اجتماعی- جمعیتی را در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذر ماه ۱۳۹۹ به مدت ۸ ساعت برگزار نماید. دکتر سیده زهرا کلانتری هیئت علمی موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور مدرس این دوره خواهد بود. علاقه‌مندان شرکت در این وبینار می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با سرکار خانم حاتمی با شماره تلفن‌های ۸۸۷۴۹۹۶۷-۰۲۱ داخلی ۳۰۰ و ۰۹۱۰۲۱۱۵۵۶۴ تماس حاصل فرمایند. هزینه ثبت نام این کارگاه وبیناری ۲۰۰ هزار تومان بوده و دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی می‌توانند از ۴۰ درصد تخفیف بهره‌مند شوند. با توجه به محدود بودن ظرفیت، موجب امتنان است متقاضیان در اسرع وقت جهت ثبت نام و هماهنگی لازم اقدام نمایند.

زمان ‌برگزاری : ۱۸ و ۱۹ آذر ۱۳۹۹:  ساعت  ۱۳-۹

elahe3