افزونه جلالی را نصب کنید. 5 جماد ثاني 1442 Monday, 18 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 163 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 4×
تفاهم‌نامه با «مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز»
27 آذر 1399 - 17:36

انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاري علمي ـ پژوهشي 1398 توسعه همکاری‌های مشترک علمی ـ پژوهشی با مراکز علمی، سیاستی و اجرایی در سطح ملی و بین‌المللی، یکی از اهداف راهبردی مؤسسه مطالعات جمعیتی به شمار می‌رود. این همکاری‌ها می‌تواند ضمن بهره‌مندی مؤسسه از پتانسیل‌ها، توانمندی‌ها و تجارب مراکز پژوهشی و سازمان‌های مختلف، شرایط دسترسی آنها را نیز […]

انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاري علمي ـ پژوهشي 1398

توسعه همکاری‌های مشترک علمی ـ پژوهشی با مراکز علمی، سیاستی و اجرایی در سطح ملی و بین‌المللی، یکی از اهداف راهبردی مؤسسه مطالعات جمعیتی به شمار می‌رود. این همکاری‌ها می‌تواند ضمن بهره‌مندی مؤسسه از پتانسیل‌ها، توانمندی‌ها و تجارب مراکز پژوهشی و سازمان‌های مختلف، شرایط دسترسی آنها را نیز به ظرفیت‌ها و یافته‌های علمی مؤسسه فراهم نماید. این اقدامات راهبردی می‌تواند در جهت ترویج دانش جمعیت‌شناسی و انتقال دستاوردهای آن به سایر مراکز علمی، اجرایی و نهایتاً به سطح جامعه نیز مؤثر واقع شود. مؤسسه مطالعات جمعیتی در سال 1398، یک تفاهم‌نامه همکاری با مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی منعقد نمود.
تفاهم‌نامه بین «مؤسسه مطالعات جمعیتی» و «مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز»
در راستای تقویت انجام پژوهش‌های مربوط به سیاست‌گذاری سلامت و جمعیت، اردیبهشت‌ماه 1398، تفاهم‌نامه‌ای بین «مؤسسه مطالعات جمعيتی» و «مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز» منعقد گردید. هدف این تفاهم‌نامه ایجاد همکاری بین طرفین در زمینه‌های علمی و پژوهشی و استفاده از تجارب، تخصص و امکانات مشترک متقابل و تبادل اطلاعات و داده‌های مورد نظر می‌باشد. مهم‌ترین مفاد مندرج در این تفاهم‌نامه عبارتند از: طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی‌-کاربردی و حمایت علمی، فنی و مالی از طرح‌های پژوهشی مشترک؛ همکاری در طرح‌های پژوهشی مشترک در راستای سیاست‌های کلی جمعیت؛ برگزاری سمینارها، دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی کوتاه‌مدت؛  همکاری در برگزاری همایش‌ها، کارگاه‌ها و نشست‌های علمی‌-پژوهشی ملی و بین‌المللی؛ همکاری در زمینه تبادل اطلاعات و داده‌های مورد نیاز طرفین برای انجام طرح‌های پژوهشی؛ استفاده از کتابخانه‌ها و سایر منابع علمی.